Opljačkali dom Victoria‘s Secret modela. Pokrali joj stvari vrijedne milijune

Foto: Instagram

Daniela Braga, model Victoria's Secreta, otkrila je da je njen dom opljačkan. Provalnici su odnijeli robu, kao i njezin zaručnički i vjenčani prsten. Procjenjuje se da je ukupna vrijednost ukradene imovine veća od milijun dolara, piše Daily Mail. Provala se dogodila prošlog tjedna u domu manekenke i njenog supruga Adama Freedea, izvršnog direktora MadaLuxe Grupe.

Ukrali dizajnerske torbe i nakit

Kada se Braga vratila kući kasno navečer, provalnici su već bili otišli, ali je zatekla nered. Manekenka je odlučila fotografirati stanje i objaviti fotke na Instagramu. Mediji javljaju da su provalnici razbili stražnji prozor i ukrali brojne dizajnerske torbe i nakit.

Iako nitko još nije uhvaćen, policija i dalje istražuje slučaj. Braga je izjavila da joj je posebno teško jer je izgubila sentimentalne predmete, uključujući zaručnički i vjenčani prsten, nakit koji je pripadao njenoj svekrvi i ultrazvuk bebe.

Jedan u nizu

Ovo je samo jedan u nizu sličnih slučajeva pljački u Los Angelesu. Osim Brage i Freedea, među žrtvama su i Sarah Hyland, Marlon Wayans, Bhad Bhanie, Tom Hanks i Rita Wilson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.