Ova fotka godinama muči korisnike društvenih mreža. Tko je celebrity na tkanini?

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Khan zainteresirala je sve korisnike ove društvene mreže videom koji je objavila i pokrenula raspravu među svojim pratiteljima. Prije četiri godine, objašnjava Khan, na Redditu je kružila fotografija tkanine koja se pojavila u jednom magazinu na kojoj je oslikano šest poznatih osoba. Tada su korisnici društvenih mreža započeli potragu u želji da otkriju o kojim se osobama radi te su željeli pronaći originalne slike prema kojima je tkanina ocrtana. 

Tko je misteriozna šesta osoba?

Uspjeli su pronaći pet osoba i fotografija, a to su: Adriana Lima, koja je dva puta oslikana, glumci Travis Fimmel, Jessica Alba, Josh Holloway i Orlando Bloom. Ostala je jedna za koju nitko nije mogao sa sigurnošću reći o kome se radi. Neko vrijeme ova enigma je pala u zaborav, no tiktokerica je sada podsjetila ljude da još uvijek nisu uspjeli saznati tko je misteriozna šesta osoba. 

"Bilo je puno nagađanja i vjerujem da su neki bili blizu, ali stvar je u tome što nitko ne može pronaći originalnu fotku. Nijedna originalna fotografija se ne slaže s crtežom na tkanini, razlikuje se odjeća, kosa, sjene na licu...", objasnila je Khan i pokazala da se ostale originalne fotografije savršeno uklapaju u crtež na tkanini. 

@notkahnjunior IT’S NOT CARA DELIVINGNE SHE WAS A CHILD THEN #celebritynumbersix ♬ original sound - kahn

"Najviše glasova imala je američka glumica i pjevačica Phillipa Soo", rekla je tiktokerica i pokazala naslovnicu jednog magazina gdje je Phillipa pozirala: "No, vide se razlike, ne uklapa se sve kao kod ostalih fotografija. Osoba koja je oslikala tkaninu nije radila promjene kod drugih, zašto bi onda kod nje?" zapitala se Khan. 

Uspjeli su stupiti u kontakt s dizajnerom, no nije im pomogao

"S vremenom su znatiželjni ljudi uspjeli stupiti u kontakt s dizajnerom ove tkanine. Rekao je da je sve fotke uzeo iz magazina Hello", otkrila je. "Ne vjerujemo da je ovo istina jer neke od originalnih fotografija koje smo uspjeli pronaći nikada nisu bile u tom magazinu", nastavila je objašnjavati. 

Ona ima više poznatih osoba na koje sumnja, poput američke manekenke i glumice Angele Lindvall: "Nisam sigurna. Angela ima normalno čelo, a osoba broj šest ima povišeno."

Pratitelji su počeli nagađati o kome se radi

"Želim vam sretan lov", rekla je na kraju videa i skupila, za manje od jedan dan, oko 428 tisuća lajkova i skoro 8 tisuća komentara. Njezini pratitelji nagađaju tko bi to mogao biti: "Nije li to Jodie Foster?", "Uvijek sam mislio da je Jessica Biel", "Mislim da je Cara Delevingne", "Kristen Stewart", nizali su se komentari. Mnogi su se složili da bi to mogao biti Rafael Nadal. No, i dalje nitko od njih nije pronašao izvornu fotografiju po kojoj je tkanina oslikana.

Što vi mislite o kome se radi? Podijelite svoje mišljenje u komentarima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.