Poznata glumica (54) je fotošopirala fotke u kupaćem, razlog će vas nasmijati

Foto: EPA

Glumica Minnie Driver (54) pozirala je u crnom kupaćem kostimu koji je dizajnirala njezina prijateljica. Minnie je objavila fotografiju na Instagramu i pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu vitku građu, no bila je prisiljena koristiti photoshop prije objave ove fotografije, ali ne kako bi korigirala nepravilnosti na svom tijelu, nego kako bi stvorila morsku pozadinu na fotografiji. 

"Kad ti draga prijateljica pošalje kupaći kostim, ali na plaži na kojoj se nalaziš jedino se nosi ronilačko odijelo, pa upotrijebiš green-screen i počneš preispitivati ​​svoj razum, ali ne i svoju seksepilnost i talent tvoje prijateljice za dobar dizajn", napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu.

"Upravo te zbog ovoga obožavam", "Dobro si se potrudila", "Presmiješna si, svaka čast", "Ovo je pobjeda", bili su komentari njezinih obožavatelja. 

"Nisam odrasla kao lijepa djevojka"

Minnie je ispričala kako je odrasla uz sestru koja je za nju predstavljala ideal ljepote, a za razliku od sestre, ona je uvijek bila malo bucmastija. "Nisam odrasla kao lijepa djevojka", rekla je u epizodi podcasta How To Fail With Elizabeth Day.

"Kada sam smršavjela, odjednom su svi ljudi u Hollywoodu govorili: 'Bože, kako si lijepa', 'Ovo je nevjerojatno' i 'Vitka si i prekrasna'", prisjetila se glumica u ovom podcastu. Kada je riječ o njezinoj prehrani, kaže kako već godinama jede sve osim mesa. 

Otkrila je što joj je hrana za utjehu

"Nisam jela meso od kasne tinejdžerske dobi. U školi sam imala svinju koju sam voljela i bilo mi je zato odbojno jesti slaninu", ispričala je glumica i otkrila koje je njezino omiljeno jelo za utjehu. "Moja omiljena hrana za utjehu je ogromna zdjela žitarica s malinama i medom. Ali kad sam mamurna, moje savršeno jelo su pečena jaja na tostu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.