Pratitelji kritiziraju Kim Kardashian zbog oblačenja, nazivaju je Kim Censori

Foto: Instagram/Profimedia

Kim Kardashian ponovno se našla na meti korisnika društvenih mreža koji je optužuju da kopira stil Biance Censori, sadašnje supruge svoga bivšeg supruga, repera Kanyea Westa, prenosi Daily Mail. 

U potpuno bijeloj modnoj kombinaciji koja naglašava njezine obline podsjeća na Biancu, pa je mnogi na društvenim mrežama nazivaju "Kim Censori".

"Nemoj biti poput Biance"

Neki misle da su fotografije stare nekoliko mjeseci jer na njima Kim ima plavu kosu, a u lipnju se reality zvijezda vratila crnoj boji kose. "Smorile ste s tim vašim jeftinim outfitima", "Nemoj biti poput Biance, ne stoji ti to", "Ne znam koja se gore oblači od vas dvije", pisali su joj pratitelji. 

Već se susrela s istim optužbama

Ovo nije prvi put da ju se uspoređuje s Biancom, još u ožujku ove godine se reality zvijezda susrela s istim optužbama. Pozirala je u ogromnoj smeđoj bundi ispod koje je nosila samo tajice i cipele na visoku petu koje idu u špic. Čak je i zalizala kosu poput Australke, a lice je sakrila sunčanim naočalama.

"Kim Censori? Što to radiš?", "Zašto pokušava izgledati poput Kanyeove supruge?", "Ponaša se kao Bianca", "Šalje poruku bivšem", bili su neki od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.