Prijatelji Jennifer Lopez: Umorni smo od njezinog kaotičnog ljubavnog života

Foto: EPA/Profimedia

JENNIFER Lopez razvodi se od Bena Afflecka. Pjevačica je u utorak u Los Angelesu podnijela zahtjev za raskid braka, i to na drugu godišnjicu braka. 55-godišnjoj Lopez ovo je četvrti propali brak, a izvor blizak pjevačici otkrio je da su njezini prijatelji umorni od njezinog kaotičnog ljubavnog života. 

"Nakon četiri propala braka njezini prijatelji smatraju da bi se trebala pozabaviti sobom i fokusirati se na sebe umjesto na ono što drugi od nje žele te konačno shvatiti tko je i što želi od svoje budućnosti", rekao je za Daily Mail. 

"On je već odavno završio s njom" 

Izvor je otkrio i kako je Lopez namjerno podnijela zahtjev za razvod na njihovu drugu godišnjicu braka, no i da je Ben odavno završio s njom. 

"Jennifer je rekla da je već umorna od Benova ponižavanja i da je namjerno čekala njihovu drugu godišnjicu kako bi mu smjestila. Ali njega to nije zaboljelo. On je već odavno završio s njom i ona to duboko u sebi zna. Pustio joj je da ovo napravi samo kako bi ona ispala negativka u cijeloj priči", otkrio je. 

Mjesecima se svađali oko imovine 

Jennifer i Ben navodno su se mjesecima svađali oko podjele imovine te u nekim periodima uopće nisu razgovarali. Nisu potpisali predbračni ugovor, a njezina neto vrijednost iznosi 400 milijuna dolara, dok se Benova neto vrijednost procjenjuje na 150 milijuna dolara.  

U svibnju su objavili da prodaju svoju vilu na Beverly Hillsu vrijednu 68 milijuna dolara, a dva mjeseca kasnije glumac se iselio iz zajedničkog doma.  

Posjetila ga za njegov rođendan 

Lopez je prošlog tjedna snimljena kako napušta Benov unajmljeni dom u Brentwoodu, a posjetila ga je na njegov 52. rođendan s njegovom bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovom djecom, s kojom je ostala u bliskim odnosima. 

Inače, Lopez je bila udana za glumca Ojania Nou, a zatim za plesača i glumca Chrisa Judda. Treći brak bio je s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima 16-godišnje blizance Maxa i Emmu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.