Simone Biles se šokirala računom za bocu šampanjca: "Jeste li normalni?"

Screenshot: TikTok

Američka gimnastičarka Simone Biles (27) podijelila je iznimno visok račun koji joj je noćni klub pokušao naplatiti za bocu šampanjca. Simone je najuspješnija američka gimnastičarka svih vremena.

Nakon velikog uspjeha na Olimpijskim igrama u Parizu odlučila je izaći i proslaviti. Tijekom večernjeg izlaska, koji se dogodio nakon završne ceremonije ranije ovog mjeseca, Simone je dobila nevjerojatno visok račun za bocu šampanjca.

@simonebilesowens

yappin away about nothing ….. next time I’m playing music lmao - football season has started 🤎BEAR DOWN🤎

♬ original sound - Simone Biles

U videu objavljenom na TikToku prepričala je situaciju. "Nakon završne ceremonije smo izašli. Ljudi, klub mi je pokušao naplatiti 26.000 dolara za bocu šampanjca. Kao, jeste li vi normalni?" ispričala je.

U drugom dijelu TikTok videa Simone je iskreno govorila o tome kako je biti u centru pažnje nakon ogromnog olimpijskog uspjeha. "Ponekad ne znam, radije ne bih imala toliku pažnju. Radije bih bila što normalnija, ne znam", poručila je.

U Parizu osvojila četiri medalje

Inače, Simone je na ovim Olimpijskim igrama osvojila četiri medalje - tri zlatne i jednu srebrnu. Osvojila je srebro na parteru, a zlato je osvojila u višeboju, preskoku i ekipnom natjecanju. To joj je 11. olimpijska medalja ukupno, ima sedam zlata te po dva srebra i bronce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.