Supruga Ozzyja Osbournea šokirala izgledom: "To je njezin glas, ali ne i lice"

Screenshot: TikTok

Sharon Osbourne, supruga legendarnog glazbenika Ozzyja Osbournea, u subotu je bila na koncertu Taylor Swift u Londonu i privukla pozornost publike. Naime, jedan dečko ju je zamolio da rekreiraju poznatu scenu audicije s X Factora, u kojem je ona član žirija, na što je Sharon i pristala.

@yameurr Sharon Osbourne agreeing to recreate the Rachel X Factor Audition in 2024 is exactly why this woman is an icon - dreams can come true🫶🏼 #erastour #sharonosbourne #xfactor ♬ original sound - ...

Riječ je o audiciji Rachel Lester, koja je za sebe tvrdila da je bolja od Madonne, a naposljetku nije prošla.

Video u kojem su Sharon i fan rekreirali audiciju postao je viralan, a osim što je brojne ljude nasmijao, mnogi su primijetili i ogromnu promjenu na Sharoninu licu. Kako su pisali, Osbourne izgleda neprepoznatljivo.

"Ne mogu se fokusirati ni na što drugo osim njezinog lica", "Ovo je neka šala, to nije ona", "Što joj se dogodilo?", "To je njezin glas, ali ne i lice", "Jako se promijenila", "Da niste rekli da je to Sharon, ne bih znala da je to ona", bili su samo neki od komentara iznenađenih pratitelja. "O Bože, ove usne nisu realne", napisao je netko. 

Skinula je kilograme koristeći lijek za dijabetičare 

Podsjećamo, u ožujku ove godine također je šokirala obožavatelje svojim pojavljivanjem u britanskoj verziji showa Celebrity Big Brother. Gledatelji showa tada su primijetili kako 71-godišnja Sharon izgleda prilično drugačije nego ranije. Mnogi su po društvenim mrežama komentirali njen izgled i pisali da je ne prepoznaju. Bili su zabrinuti za njezino zdravlje zbog velikog gubitka kilograma.

Priznala je da je pretjerala

Sharon je otvoreno govorila o korištenju lijeka koji inače koriste dijabetičari, a mnogi ga posljednjih godinu dana zloupotrebljavaju kako bi smršavjeli. Ona je rekla da je pomoću tog lijeka skinula višak kilograma, no priznala je da je pretjerala. 

"Nisam željela biti ovako mršava. Jednostavno se dogodilo. Ne možete zauvijek ostati na tome. Sada sam smršavjela 21 kilogram i sasvim je dovoljno", izjavila je prije.

U rujnu prošle godine Sharon je rekla da po tri dana tjedno ne jede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.