Thompson o sinu: Molili ste za njega. Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama

Foto: Dalmacija Danas

Marko Perković Thompson je 16. kolovoza održao samostalan koncert u Dugopolju.

Na koncert je došlo oko 40.000 ljudi, a u publici je bio i glazbenikov sin Ante Mihael.

"Znate, ja večeras ne bih bio ovdje da nije jednog hrabrog momka za kojeg ste vi puno molili, i hvala vam na tome. Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama, a tebi, dragi sine, hvala što si i večeras s nama. Voli te tvoj tata, kao i tvog brata, tvoje sestre, mamu", rekao je Thompson na koncertu i za Antu Mihaela otpjevao pjesmu Sine moj.

Foto: Dalmacija Danas

Drugi samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Podsjećamo, koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju je bio glazbenikov drugi samostalni koncert nakon dvogodišnje pauze. 

>>FOTO I VIDEO Thompson održao samostalni koncert u Dugopolju

Thompson je nedavno održao koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, gdje je njegov dolazak bio popraćen bakljadom. Ulaznice za taj koncert rasprodane su u samo nekoliko sati. Dva dana ranije pjevač je u Imotskom nastupio s Matom Bulićem i Draženom Zečićem, a na koncertu je navodno bilo preko 25 tisuća posjetitelja.

"Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom", objasnio je tad menadžment glazbenika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.