Travel bloger koji tvrdi da je posjetio sve države svijeta otkrio koja mu je najdraža

Foto: Shuttestock/Instagram

Travel bloger Drew Binsky iz Arizone tvrdi da je posjetio sve zemlje svijeta te je sada progovorio o dobrim i lošim iskustvima tijekom svojih putovanja. Postoji jedna zemlja koja mu je ostala u sjećanju kao najdraža.

Na pitanje koja je najbolja zemlja koju je ikada posjetio, odgovorio je: "Rekao bih Filipini. Mislim da je to najljepša zemlja na svijetu, super je sigurna i puna dragih ljudi. To je sve što možete poželjeti u jednoj zemlji." U toj zemlji se i vjenčao, a njegova supruga često putuje s njim.

Čar putovanja, po njemu, je upoznavanje različitih kultura.

"Stvarno volim posjećivati ​​autohtona plemena jer vidim da dio ljudi nije toliko opsjednut tehnologijom i elektronikom. Lijepo je upoznati i vidjeti ljude koji žive na dalekim mjestima. Planiram i dalje posjećivati plemena u Africi, Južnoj Americi i Indiji", rekao je Drew, koji na Instagramu ima milijun pratitelja, a na YouTubeu preko četiri milijuna.

Nije uvijek bilo sve jednostavno

Nije mu se bilo teško prilagoditi novim kulturama. "Ne baš, mislim da je nagrađujuće što mogu upoznati ljude i dokumentirati njihove živote. Tako da nikad nije bilo teško. Nikad nisam imao problema s upoznavanjem drugih ljudi", kaže.

Prisjetio se i putovanja koje se zakompliciralo. To se dogodilo kada je išao u Venezuelu. Teško je dobio vizu i smatra da je to slučaj samo za ljude koji dolaze iz Amerike.

"Na kraju sam dobio vizu venezuelanskog veleposlanstva. Bilo je teško zbog sankcija i političkih napetosti između SAD-a i Venezuele, ali sam je dobio u zadnjem trenutku", rekao je za UNILAD. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.