"Utezi se moraju odmoriti": Chuck Norris objavio snimku iz teretane, komentari su sve

Screenshot: Instagram

VJEROVALI ili ne, Chuck Norris je prije nekoliko mjeseci proslavio 84. rođendan, a koliko se osjeća mlado, pokazao je nedavnom snimkom na kojoj diže utege u teretani. 

"Priča se da će kada završim s vježbom utezi trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je ljeto odlično i da će vam takva biti i cijela godina", poručio je i u snimci naveo: "Samo se zagrijavam." 

Naravno, fanovi su iskoristili priliku i dobro se našalili, a zabavnih komentara nije nedostajalo. 

"Chuck Norris ne mora dizati utege, oni se sami dižu" 

"Ovo je laž, on se ne zagrijava, nego odmara", "Chuck Norris ne mora dizati utege, oni se sami dižu", "Utezi se boje da su teški", "Previše je snažan", "Chuck Norris se ne zagrijava, njegovi utezi se hlade", "Potresi u Kaliforniji jer je Chuck Norris spustio utege", "Chuck Norris ne diže utege, samo je isključio gravitaciju" , "Došao sam samo zbog komentara, Chuck je i dalje najjači", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Norris se proslavio kao zvijezda akcijskih filmova 80-ih i 90-ih, a u svijet Hollywooda ušao je nakon što se sprijateljio s Bruceom Leejem i dobio ulogu u filmu Enter the Dragon. Ipak, tek ulogom u seriji Walker, teksaški rendžer ostvario je svoj kultni status i postao živuća legenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.