Zašto Ben Affleck djeluje mrzovoljno na fotkama? Evo što je nedavno otkrio

Foto: Profimedia

JENNIFER Lopez nakon dvije godine braka s glumcem Benom Affleckom podnijela je zahtjev za razvod. Fanovi su mjesecima nagađali da je brak u krizi, a djelomičan razlog pronašli su i u fotkama paparazza na kojima glumac djeluje nesretno i mrzovoljno. 

Posljednji put su snimljeni zajedno početkom lipnja, na košarkaškoj utakmici njegovog 12-godišnjeg sina Samuela. Tada su se poljubili u obraz, no nisu se držali za ruke, a glumac je djelovao potišteno. 

Tužni Ben 

Međutim, Affleck je poznat po tužnom i mrzovoljnom izrazu lica, zbog čega je u prošlosti bio predmet sprdnje, a fanovi su se brojnim memovima s nazivom "Sad Ben" ("Tužni Ben") šalili na njegov račun. 

Glumac je jednom prilikom otkrio zašto djeluje mrzovoljno na fotkama: "Ja sam pomalo sramežljiv. Ne volim puno pažnje. Moja sramežljivost je razlog što ljudi, kad me vide, pomisle: ‘Zašto je ovaj čovjek uvijek ljutit?‘ Zato što mi je netko uperio kameru u lice." 

Osim toga, jednom se prilikom osvrnuo na viralne memove: "Imam veoma nesretno lice kad se odmaram. Takvim me je Bog stvorio. Ne morate me kažnjavati zbog toga." 

Podsjetimo, Ben i Jennifer nisu potpisali predbračni ugovor te se navodno već mjesecima svađaju oko podjele imovine, a ubrzo nakon vijesti o razvodu ispred njegovog doma paparazzi su snimili nepoznatu ženu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.