"Svi u Parizu mirišu tako dobro." Evo koja je njihova tajna

Screenshot/Foto: TikTok/nuxe.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRILIKOM potrage za savršenim ljetnim parfemom mnogi će tražiti citrusne note, kokos i sve što ih podsjeća na odmor i plažu. Ponekad najbolji parfem uopće nije parfem nego njegujuće ulje, koje ostavlja neodoljiv miris dok njeguje vašu kožu i kosu.

"Najbolje ulje za tijelo ikad"

"Svi u Parizu mirišu tako dobro, pa sam se uputila na misiju da doznam koji je to miris", rekla je Nikki (@uglyducklingskincare) u videu. Put ju je odveo u ljekarnu, gdje joj je djelatnica rekla da je riječ o Nuxe Huile Prodigieuse suhom ulju. "Miriše tako dobro. Kupila sam ga", dodala je.

@uglyducklingskincare I was on a mission to find out what this scent was, and was suprised to find it was this oil all along! It smells SO good! #nuxe #frenchpharmacy #nikkisbeautytips ♬ Memories of Paris - Paris Cafe Society

"Jednom sam nekoj ženi rekla da lijepo miriše i rekla mi je da baš ovo nosi", "Frizerka mi uvijek kaže kako lijepo mirišem, to je zbog Nuxea", "Nuxe je odličan", "Znala sam da je to od početka. Moj najdraži miris, podsjeća na plažu", "Najbolje ulje za tijelo ikad", neki su od komentara ispod objave.

Huile Prodigieuse suho ulje može se koristiti na licu, tijelu i kosi. Formula sadrži antioksidativno Tsubaki ulje, koje štiti od onečišćenja iz okoliša, a djeluje i na smanjenje vidljivosti strija. Miris čine gornje citrusne note cvjetova naranče i bergamota, cvjetne note ruže, gardenije i magnolije te vanilija i kokosovo mlijeko.

Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje, 100 ml, dm, 31.95 eura

Ako vam se sviđa miris, ali vam tekstura ulja nije zanimljiva, Nuxe ima i parfem identičnog mirisa.

Nuxe Prodigieux le parfum, 30 ml, dm, 34.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.