VIDEO Najbolji trikovi za shopping na ljeto: Prolaznici dijele svoje metode

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Arena Centar

LJETO u gradu uvijek nosi izazove, pogotovo kad je vani vruće. No, dobra stvar kod ljeta je i što donosi velika sniženja. U potrazi za najboljim savjetima Index je zavirio u Arena Centar, gdje su Zagrepčani podijelili svoje trikove pri odabiru ljetne odjeće i kako pronaći sniženja

Pogledajte video i otkrijte kakve su nam prolaznici dali savjete.

Moda igra veliku ulogu u ljetnom preživljavanju na vrućinama, potvrdili su nam to i prolaznici.

"Volim kratke i ležerne stvari, pogotovo od lana", rekao je jedan sugovornik. Druge popularne opcije uključuju "lepršave suknje, kratke rukave i sandale", kako nam je ispričala jedna djevojka.

A kad su sniženja u pitanju, svatko ima svoj plan.

 "Sada su sniženja, sigurno ću nešto pronaći", smije se jedna prolaznica.

Osim korisnih savjeta o ljetnom odijevanju, razgovor u Arena Centru otkrio je i više o pogodnostima koje posjetiteljima nudi ovaj trgovački centar. S popustima u više od 200 trgovina, Arena Centar je mjesto za sve koji traže kvalitetnu ljetnu garderobu i dodatke. Također, aplikacija Arena SPOT pruža mogućnosti za osvajanje različitih nagrada i tako čini shopping još privlačnijim.

"Redovito skeniram za popuste", potvrdila je jedna obožavateljica shoppinga u Arena Centru, dok druga otkriva: "Nisam znala za aplikaciju, ali sada definitivno planiram isprobati."

Sponzorirani sadržaj donose Index i Arena Centar prema najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.