Pijan na Korčuli nožem napao ženu. Mještani ispričali detalje strašnog napada

Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL

U POLICIJSKOJ postaji Korčula dovršeno je kriminalističko istraživanje protiv 29-godišnjaka zbog pokušaja teškog ubojstva mlađe žene. Muškarac je pokušao ubiti 23-godišnju izvanbračnu suprugu. Sve se događalo u mjestu Brna na Korčuli u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Nakon povratka iz noćnog izlaska, pod utjecajem alkohola, 29-godišnjak je dozvao 23-godišnju izvanbračnu suprugu, s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, te joj je nakon kraće prepirke počeo prijetiti ubojstvom i udarati je po tijelu, nakon čega je na nju nasrnuo i nožem, kojim joj je nanio ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke.

Ozlijeđenoj ženi pružena je liječnička pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Blatu, gdje su joj utvrđene teže tjelesne ozljede.

Kako za Dubrovački vjesnik pričaju stanovnici Brne, male uvale na južnoj strani otoka nadomak Smokvice, pijani zlostavljač koji je pokušao ubiti svoju nevjenčanu suprugu je iz Splita. U Brni ljetuje svake godine zbog obiteljskih veza u ovom mjestu. 

Mještani pričaju kako su posljednjih dana iz njihove kuće u Brni čuli svađe. Imaju i šestomjesečno dijete. Nedjelju je Splićanin navodno proveo negdje s ekipom, a mještani tvrde kako je kući u Brnu usred noći stigao alkoholiziran. 

Susjedi navode da su iz kuće čuli zapomaganje i krikove mlade žene, koja je nekim čudom uspjela pobjeći na rivu. Tamo je srela Smokvičanina koji je zvao policiju i pružio joj pomoć. Djevojka navodno ima 16 šavova na licu od uboda nožem, veliku ranu na vratu te ranu na prstu, a krvarenje na licu je uspjela zaustaviti ručnikom koji je bio natopljen krvlju dok je u panici bježala iz kuće.

Za to vrijeme Splićanin je s bebom krenuo u Smokvicu, gdje ga je kasnije uhitila policija. Mještani tvrde da je dijete fizički neozlijeđeno, no ne spominje se u policijskom izvješću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.