79-godišnjakinja kupila novi auto, izbor će vas iznenaditi

VEĆ 50 godina vozi isti tip automobila, a od njega nije odustala niti sada na ulasku u osmo desetljeće života.

Odlaskom u mirovinu mnogi smatraju da je vrijeme za usporiti, ali neki znaju da su godine tek broj koji ne mora biti presudan. 
O primjerima gdje stariji vozači kupuju sportske automobile već smo pisali, a najnoviji primjer svjedoči još nečemu, a to je bezrezervna ljubav prema jednom automobilu. 

Video u nastavku prikazuje prizor koji se rijetko viđa. Vitalna 79-godišnjakinja snimljena je u trenutku preuzimanja novog automobila. Da, dobro vidite, u pitanju je Volkswagen Golf, i to u GTI izvedbi. 

Sudeći po dostupnim informacijama, ne radi se o nekom ishitrenom potezu. U pitanju nije ni iznenadni dobitak na lotu, kao ni kupovina automobila za poklon. Da stvar bude bolja, ne radi se o Njemačkoj ili Americi, već je u pitanju Južna Afrika gdje ovaj automobil stoji oko 310.000 kuna. Novopečena vlasnica se odlučila za crni GTI.

Inače, to joj je peti GTI koji je kupila u posljednjih 50 godina koliko vozi isključivo Volkswagene. Sudeći po osmjehu, 79-godišnjakinja je bila itekako zadovoljna kupovinom. Primopredaju je snimio djelatnik salona u predgrađu Johannesburga te ga podijelio na društvenim mrežama gdje je ubrzo postao viralan.

Poželite li u Hrvatskoj kupiti VW Golf GTI, znajte da ćete ga platiti minimalno 287.000 kn. Zadovoljite li se standardnim Golfom, cijena kreće od 187.000 kuna za osnovnu izvedbu s 1.0 TSI benzincem.