Dočekaj ljeto s ljepšim tenom

SVAKODNEVNA njega potrebna je svakom tipu kože. Svima nama potrebna je njega koja će otkloniti sva 'neugodna' iznenađenja, očistiti kožu od nečistoća i pružiti joj potrebnu hidrataciju. Temelj svake njege sastoji se od samo četiri važna koraka:

Čišćenje ujutro - svako jutro, gelom za umivanje očisti svoju kožu i oslobodi je nakupljenog sebuma i nečistoća. Umivaj se hladnom ili mlakom vodom jer ona sužava pore i neće iritirati kožu.

Svakodnevna hidratacija - svakom tipu kože potrebna je svakodnevna hidratacija. Nemoj zaboraviti piti puno tekućine jer dehidriranoj koži pomaže i hidratacija iznutra.

Piling za osvježenje - kako bi osvježila kožu lica i dubinski ju očistila od nečistoća i mitesera, povremeno napravi piling. Kod pilinga upotrebljavaj topliju vodu jer ona otvara pore te je samim time čišćenje kože učinkovitije.

Očisti kožu prije spavanja - odabranim proizvodom za skidanje šminke te gelom za umivanje, navečer očisti kožu i ukloni šminku i prljavštinu koja se na koži nakupila tijekom dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.