Ferrari na Instagramu potvrdio Enzovog nasljednika

Ferrari je službeno potvrdio kako će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti nasljednika legendarnog Enza. Ova vijest bila je očekivana, no način na koji ju je talijanski proizvođač objavio nitko nije mogao predvidjeti.

Ferrari je, naime, odabrao pomalo neobičan medij za najavu svog novog superautomobila - Instagram. Platforma za dijeljenje fotografija slična raširenim društvenim mrežama dobila je tako prvo službeno izviješće za medije jednog od najprestižnijih predstavnika automobilske industrije. Sudeći po lošem engleskom kojim su najavili svoju jurilicu, čini se kako su u Maranellu jako uzbuđeni oko skorašnje premijere:

'Geneva motor show dolazim da vam uzmem srca. Najmoćniji Ferrarijev hiperauto oduzet će vam dah, hiperauto koji može zasjeniti svu konkurenciju. F1 tehnologija direktno je naslijeđena u ovo remek-djelo, automobil koji može skrenuti u zavoj kao F1 bolid, auto nabijen 'downforce-om' kao i pravi F1 bolid' stajalo je na spomenutom Instagramu. Ipak, kako se premijera sve više bliži, ovakva nespretna najava lako pada u zaborav.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.