Električni presretač: "Policijski" BMW ima 544 KS i stotku za 3.9 sekundi

Foto: Ac Schnitzer

OVO je prvi put da se dohvatio električnog automobila. 

Poznati njemački tuner već godinama sudjeluje u Tune It! Safe! kampanji koja promovira siguran tuning. Tom prilikom predstavlja tunirane automobile s policijskom tematikom. Ove godine je nakon brojnih oktanskih zvijeri izabrao električni model. 

Naravno, u pitanju je domaći BMW, točnije i4 M50. Osim policijske ikonografije i signalnih svjetala automobil je dobio nove odbojnike, ugrađen je mali krovni spojler, ali i karbonsko stražnje krilo. Točka na i su super atraktivni AC4 Flow Forming naplatci u crno-srebrnom finišu s Hankook Ventus S1 evo 3 gumama. Prednje su mjera 255/35, a stražnje 265/35.

U kabini pak tek novi detalji poput aluminijske dekoracije uključujući nove nožne komande. Vratimo li se na same performanse, boljoj voznoj dinamici doprinijet će modificirano podvozje koje je sada sprijeda bliže podlozi za 20 mm, a straga 35 mm. 

Pogon je ostao isti, što znači da je ispod poklopca elektro pogon s dva elektromotora i ukupnih 544 KS. 100 km/h postiže za 3.9 sekundi, a doseg je 519 km. Početna cijena u Njemačkoj je 70.800 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.