Albanska pop zvijezda zaljubljena u automobile

Foto: Porsche

DUA LIPA veliko je glazbeno ime. Autorica je hitova New Rules, Levitating, One Kiss i nedavno objavljenog Dance The Night, koji je soundtrack slavnog filma Barbie. Zadnji joj je singl Houdini, koji je napravila u suradnji s Tame Impalom.

Dobitnica tri Grammyja

Dobitnica je nekoliko velikih nagrada, od kojih se ističu čak tri Grammyja. Glazbenu je popularnost pjevačica stekla već debitantskim izdanjem Dua Lipa, koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova - Be the One, IDGAF i New Rules, koji je svojevremeno bio britanski singl broj 1.

Za razliku od njenog glazbenog opusa, manje je poznata njena ljubav prema automobilima. Nakon što je prošlog ljeta prisustvovala legendarnoj utrci 24 sata Le Mansa, sada 28-godišnjakinja uronila je u svijet utrka i Porscheove jedinstvene povijesti. U Porsche Experience Centeru u Los Angelesu imala je priliku sama iskusiti uzbuđenje vožnje Porschea, kada je sjela za volan potpuno električnog Taycana te aktualne i povijesne 911-ice.

U lipnju u pulskoj Areni

Glazbenica, koji ima ogromnu globalnu bazu obožavatelja, kaže o partnerstvu s proizvođačem sportskih automobila sa sjedištem u Stuttgartu: “Upoznavanje tima Porschea i kopanje po naslijeđu brenda samo je dodatno učvrstilo moju ljubav prema njima. Između Le Mansa ovog ljeta i nedavnog doživljaja snage potpuno električnog Porschea iz prve ruke u LA-u, tako sam uzbuđena što vidim koliko se lijepih trenutaka rađa iz našeg partnerstva.“

Inače, pjevačica albanskog porijekla ovog će ljeta doći i u Hrvatsku: nastupit će u pulskoj Areni 8. i 9. lipnja.