Barbie u filmu vozi atraktivni auto koji se sada našao u prodaji

FILM Barbie je posljednjih mjeseci dominirao kino dvoranama donijevši zaradu veću od 1.3 milijarde eura. Mattel tu priliku nije propustio. 

Stoga ne čudi što su se u prodaji našli brojni artikli inspirirani filmom, a najnoviji u nizu je Corvette Stingray. Model je to automobila u mjerilu 1:18, a izrađen je od 805 dijelova. Pritom usprkos sličnosti ne treba miješati ovu Corvette s onom iz ponude tvrtke Lego.

Za ovu je zadužena kućna Mattelova marka MEGA koja je već nudila modele automobila. Tako su nudili Aston Martin Vulcan i Tesla Cybertruck. Potonji sastavljen od čak 3283 dijela se nudi po cijeni od 250 dolara.

Vratimo li se na Barbie i njen Corvette, jasno je da automobil karakterizira roza boja. Detalji su u bijeloj boji, a automobil je dobio i ukrase u zlatnoj boji. MEGA Barbie '56 Corvette Stingray stoji 80 dolara i dostupna je za prednarudžbu do 26. listopada. Međutim, ne očekujte da će stići na vrijeme za Božić jer se komplet izrađuje po narudžbi i “isporučuje se 29. ožujka ili nešto prije.”