Beckhamov Ferrari u prodaji, a cijena bi vas mogla iznenaditi

Screenshot: YouTube
 
FERRARI 360 Spider je jedan od najatraktivnijih automobila koji su prošli kroz ruke slavnog nogometaša. 
 
David Becham je poznat kao veliki šminker osebujnog stila, no kada su automobili u pitanju doista ga je teško shvatiti. Vozio je doista svašta, od Jeepa do Rolls Roycea, a negdje između smjestio se atraktivni Ferrari. 
 
Nasljednik popularnog F355 i danas u punoljetnom izdanju izgleda vrlo atraktivno, što i ne čudi sa obzirom da se ipak radi o Ferrariju. Konkretan primjerak je iz 2001. godine, a do danas je nakupio tek 12.550 km. Kombinacija crne vanjštine i krem interijera odlično izgleda, a novog vlasnika će ipak najviše veseliti 3.6 V8 ispod poklopca. Razvija 400 KS i 374 Nm što je i u današnjim okvirima respektabilna potpora. Uostalom, Ferrari koji uhvati stotku za 5 sekundi i vozi preko 280 km/h zvuči vrlo poželjno. 
 
Recimo i kako ovaj automobil između ostalog ima BBS naplatke, Tubi ispuh i Challenge stražnji difuzor, a u kabini su ugrađena trkaća sjedala od karbona. 
 
Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu znajte da će biti ponuđen uskoro na aukciji. Očekuje se kako će postići cijenu od bar 100.000 eura, što i nije neka razlika u odnosu na trenutnu ponudu ovih automobila na europskom tržištu.  
 
Opis automobila možete vidjeti ovdje