Pogledajte što je BMW-ov tuner napravio od Toyote

Foto: AC Schnitzer

SPORTSKI nastrojena Toyota sad je još privlačnija. 

Mnoge je nova Supra razočarala. Kažu - to nije Toyota, a definitivno nije Supra. Ipak, svi se slažu kako se radi o odličnom automobilu i još boljoj bazi za tuning. Japanske tvrtke tu su neprikosnovene, ali svi kojima BMW-ov potpis nije nimalo odbojan mogu vidjeti što se nudi u izlogu popularnog njemačkog tunera.

AC Schnitzer je tu da uljepša svaki BMW, a sada se prihvatio i Toyote. I pritom se ne libi igrati s onim ispod lima pa će tako 3.0 turbo šestcilindraša ojačati na 400 KS i 600 Nm, dok će manji 2.0 motor natjerati na 300 KS i 470 Nm. 

Na sve će se nadovezati sportski ispušni sustav od nehrđajućeg čelika za odgovarajuću zvučnu kulisu. Međutim ono što čini razliku u odnosu na serijski model svakako je podesivo podvozje s mogućnosti ručnog podešavanja odziva amortizera. 

Vizualne promjene uključuju nekoliko dizajna naplataka promjera do 21 inča, kao i nadogradnju karoserije od karbona, a to uključuje i stražnje krilo za pravi tunerski osjećaj. Konačno, tu su i minimalni zahvati u interijeru. Sve u svemu, zanimljiva ponuda iz AC Schnitzera

Increased power, enhanced driving dynamics and improved performance: all this is offered by the AC Schnitzer program for...

Objavljuje AC SchnitzerČetvrtak, 13. lipnja 2024.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.