FOTO Ram 1500: Američka pickup ekstaza

 Foto: Ram (FCA)

I DOK se ostatak svijeta divi dolasku nove G klase, Amerima je u fokusu nešto drugo, a zove se Ranger, Silverado i Ram 1500. 
 
Da, sve to su novi pickup modeli, a samim time i budući nositelji najjačih pripadnika američke autoindustrije. I pritom više ništa nije sveto, pa tako Silverado u bitku ide čistim dizelašem, Fordov Ranger gubi cilindre (2.3 EcoBoost), a Ram 1500 opcijski nudi hibridnu izvedbu. 
 
 
Potonji je posebno dopadljiv. Iz njega izbija čista agresija, a ne dolazi s manje od 300 KS. Izaberete li V8 klasik računajte i s 400 KS koliko ispaljuje 5.7 Hemi legenda. A u potrazi za ekologijom FCA i Ram nude smanjenje ukupne mase za oko 100 kg, ali i opcijski eTorque sustav koji dodaje 48-voltnu električnu pomoć i do maksimalno 176 Nm dodatnog momenta. Recimo i kako Ram 1500 nudi najveće diskove u segmentu promjera 378 mm, ali i ekstremne vrijednosti vučne sile. 
 
Iznutra je ovaj kamionet pravi šminker, s bogatom opremom i digitalnim potpisom, a sve u okviru šest razina opreme. Gotovo sve je dostupno, od WI-Fi povezivanja do 33-inčnih terenskih guma. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.