Hrvatska premijera Chevrolet Sparka

NAKON jednog od najuspješnijih mjeseci za Chevrolet na hrvatskom tržištu na kojem je sa 305 prodanih vozila zasjeo na treće mjesto najprodavanijih marki, dolazi nam još jedan jaki prodajni adut - Chevrolet Spark.

Nova generacija modela donosi značajan napredak u odnosu na prethodnika, kako dizajnom i ponudom prostora, tako i kada su u pitanju opremljenost i vozne osobine, i to sve po cjeniku koji starta iznosom od privlačnih 58.800 kn.

Iznos je to za koji hrvatski kupac dobiva simpatično gradsko vozilo koje u serijskoj opremi, između ostalog, nudi šest zračnih jastuka, ABS, servo upravljač.

Jezikom koji hrvatski kupci najbolje razumiju reći ćemo kako Spark u kompaktnim mjerama nudi pet vrata iza kojih se nalazi mjesta za pet putnika i 170 l prtljažnika.

Na izbor su dana dva motora, 1.0 (68 KS) i 1.2 (81 KS) benzinci, oba s višestrukim ubrizgavanjem goriva i petstupanjskim mjenjačem. Odlikuje ih niska potrošnja goriva od 5,1 l/100 km, ali i performanse u skladu s imidžem koji nosi.

Dopadljivost eksterijera nastavlja se i u putničkoj kabini dizajniranoj da udovolji širem spektru potreba, prvenstveno rasporedom i brojnošću pretinaca, a potom i stilom uređenja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.