I "socijalni" Rolls Royce je skuplji od vašeg doma

Render: Design

I NEZAHTJEVNI kupci neskloni individualizacijama će za novi Rolls Royce nerijetko odvojiti pola milijuna eura, a sve da bi vozili najluksuzniju limuzinu na svijetu. 

 
No, može se ići i drugim putem. Nelakirani crni branici i kućišta retrovizora, te mesnate gume na čeličnim naplatcima lišenim čak i plastičnih poklopaca znakovi su osnovnih ulaznih modela kakvi su nerijetko i dvostruko jeftiniji od najopremljenijih izvedbi. E sad, preslikamo li to na Rolls Royce to bi značilo bar 200.000 eura. Kako bi to izgledalo u praksi na uvid nam daje X-Tomi Design, koji se opet malo poigrao s Phantomom. 
 
Realno, za one kojima dizajn nije na prvom mjestu ovo bi čak i moglo proći. Važno je da monstruozni V12 ostaje u igri, a 22-inčni naplatci s mehanizmom koji drži logo uvijek u horizontali ipak spada samo u stilske figure, zar ne? Pritom obratite pažnju kako nema ni dvobojne izvedbe vanjštine, ali ni laserskih svjetala, navodno najboljih na svijetu. Nama, koji još uvijek vozimo aute s H4 žaruljama i ovo bi bio korak od sedam milja. U svakom pogledu. 
 
Inače, X-Tomi se već ranije igrao sa ovom idejom prepakiravši poznate sportaše u bazne izvedbe. Neke od tih radova možete vidjeti u nastavku. 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.