Koji je ovo auto?

Foto: Reddit, BMW, Mazda

VEĆ smo vidjeli razne pokušaje maskiranja automobila, je li ovaj najbolji do sada?

I dok pokušaj prerade Škode u BMW nije prošao baš najbolje, ova prerada je ispala kudikamo bolja. Posao je toliko dobro odrađen da će značajan dio promatrača misliti da se radi o nekom BMW-u, dok će dio njih ostati zbunjen i neće znati koji je to auto. Naravno, postoje i oni koji će lako uočiti kako se radi o Mazdinoj limuzini. 

>> Za par kuna od Škode "napravio" BMW

U pitanju je Mazda 6, a fotografija je nedavno objavljena na Redditu. Sudeći po komentarima, nekima se ovakav auto sviđa više od nekih BMW-ovih modela. Nimalo čudno s obzirom na to da su Mazda i posebno "šestica“ vrlo skladno dizajnirani. Uostalom, ne tepaju mnogi Mazdi da je "japanska Alfa“ bez razloga. 

Mazda 6 je vrlo atraktivna i u karavanskom izdanju, a ovdje je jedino pitanje koji je uspješnije osmišljen, Mazda ili ipak BMW serije 3 Touring. U svakom slučaju, komentari idu u smjeru kako bi ova Mazda mogla dobiti novo ime, možda čak Mazda M6 ili Mazda6 Touring. 

Pitanje je samo je li vlasnik Mazde veliki poklonik BMW-a ili samo jedan od onih koji vjeruju i žele pokazati da danas automobile u dizajnerskom smislu razlikuju tek prednje maske.