Kultni automobili iz zadnjeg Mad Maxa stižu na aukciju

Screenshot: YouTube, Press

U PONUDI će biti sva vozila iz posljednjeg nastavka legendarnog serijala. 

Prošlo je šest godina od premijere posljednjeg nastavka serijala o Mad Maxu za koji mnogi kritičari tvrde da je najbolji film unazad deset godina. Kako god bilo, Divlja cesta (Fury road) je fantastičan akcijski film, još jedan u kojem vrlo zapaženu ulogu imaju specijalno pripremljena vozila. 

Naravno, Ford Falcon je bio i ostao najprepoznatljiviji automobil serijala, baš kao što je Aston Martin prva marka koje se sjetimo na spomen Jamesa Bonda. Međutim, maštovite automobilske kreacije koje smo gledali u apokaliptičnim scenama sada idu na aukciju koja se potkraj mjeseca održava u režiji kuće Lloyds

Stoga, ako ste obožavatelj, a imate dovoljno novca i prostora, ovo je jedinstvena prilika da postanete vlasnik bar jednog od fascinantnih vozila iz postapokaliptične budućnosti kakvom ju vidi George Miller. 

U ponudi su svi, od Doof Wagona na osnovi vojnog MAN KAT1 8x8 vozila, preko Falcona coupea, koji je temeljito prerađen kako bi se nosio s teškim terenom, ali i zadaćom presretača.  Ni ostali neće razočarati, od Gigahorsea koji pokreće V16 motor, War Riga s pogonom na šest kotača itd. 

Nažalost, nepoznato je u kakvom su stanju vozila. S obzirom na ono što su prošla u filmu, kao i na vremenski odmak, vrlo je vjerojatno da im treba malo osvježenja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.