Kupio Mercedes pa mu ga zbog divljanja policija zaplijenila

BIO je vlasnik sportskog Mercedesa tek nešto više od sat vremena. 

Novopečeni vlasnik polovne A klase u AMG-ovom A45 izdanju nije se uspio obuzdati pa je odmah nakon kupnje auta izašao na cestu. I ne bi tu bilo ništa loše da je auto bio osiguran. Uz to, hormoni su očito proradili pa je vlasnik odlučio voziti "malo agresivnije". 

To je zamijetila policija u Heywoodu u Engleskoj. Kako javlja GMPTraffic, vozač je vozio kao da je ukrao auto pa su odlučili odmah reagirati i zaustaviti ga. A onda se ispostavilo kako je vlasnik auto kupio prije svega 60 minuta, ali i da ga nije prvo registrirao. Vožnja neregistriranog automobila nije samo glupa i opasna već i vrlo skupa, a to u ovom slučaju znači oduzimanje vozila. Policajci su upravo to i učinili, a trenutno se ne zna hoće li se preko 20.000 eura vrijedan auto naći pod valjcima bagera i biti uništen ili će se pojaviti na aukciji. U svakom slučaju, sada već bivši vlasnik može se pozdraviti s autom. 

Podsjetimo, AMG A45 pokreće 2.0 turbo benzinac s 381 KS i 475 Nm. 100 km/h postiže za 4,2 sekunde i vozi do limitiranih 250 km/h.