Najava: Trash & Burn - Miting američkih automobila

U SUBOTU 11. srpnja na području turističkog kompleksa/pivnice Cimper u Murskom Središću održat će se internacionalni miting američkih automobila kao prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Organizator najavljuje bogati program koji će trajati do kasno u noć, a početak je u 12 sati,
kada će stići vlasnici američkih automobila iz cijele Hrvatske, te okolnih zemalja. Također, nekoliko domaćih auto prodavača izlagat će svoje automobile, a posebnu pozornost će privući Mustang Shelby, pravi raritet na ovom području Evrope.

Na prostoru mitinga bit će postavljeni štandovi s ponudom od odjeće pa sve do raznih umjetnika koji su blisko povezani sa scenom koja prati američke automobile, na večer slijedi nastup nekoliko rockabilly rock and roll grupa: Nero Burns (Engleska), Johnny Cash Tribute Band (Zagreb), The Welcomin' Committee In Flames (Zagreb/Tokyo), te nastup nekoliko DJ-a iz Hrvatske i Slovenije. Na kraju slijedi "erotic show".

Drugi dan za sve vlasnike američkih automobila osiguran je besplatni doručak i kava, nakon čega će se dijeliti priznanja/pehari za najljepše automobile. Upad je besplatan za vlasnike američkih automobila/motocikla, a za sve ostale je 20 kn.

Na području mitinga moguće je kampiranje, a u slučaju lošeg vremena program se seli u zatvoreni dio Cimpera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.