Najprestižnija ruska limuzina izgubila krov

Screenshot: YouTube

ROLLS ROYCE je dobio još jednog rivala, sada i u domeni luksuznih kabrioleta.

Ruski Aurus grabi sukladno planovima za ostvarivanjem značajnog tržišnog udjela u domeni luksuznih limuzina, na teritoriju kojim još uvijek suvereno vlada Rolls Royce. Aurus u izdanju kabrioleta predstavljen je na ruski način, na Crvenom trgu u sklopu vojne parade.

Malo je informacija poznato o novom modelu. Promjene su vidljive nakon A nosača, s konceptom jednog para produljenih vrata i manje istaknutim ramenima straga. Ruska Tvzvezda.ru se poziva na izjave ruskog ministra gospodarstva Denisa Manturova koji je rekao da je automobil u odnosu na limuzinu spušten 20 mm.

Iznutra pak oslonac umjesto sjedala suvozača kao očekivana novina te primjena vodonepropusnih materijala. Vjerojatno je ugrađen i sustav razglasa te odgovarajući sigurnosni sustavi.

Ispod poklopca pak hibridni V8 s 598 KS i 880 Nm poznat iz limuzine, naravno u kombinaciji s devet-stupanjskom automatikom i pogonom na sve kotače. Zasad nije poznato hoće li ovaj model biti ponuđen na tržištu ili je rezerviran isključivo za potrebe ruske države.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.