Opel Corsa postaje gradski trkač

Foto: Irmscher

ZAHVALJUJUĆI renomiranom tuneru, prisjećamo se minulih vremena kad je Opel bio dio jake tunerske scene. 

O Opelu i opakim cestovnim trkačima ne govorimo još otkako su OPC izvedbe umirovljene, a Speedster i GT postali samo kratak izlet u adrenalinski užitak u vožnji. Za sve one kojima nedostaju upravo takvi Opeli, tu je Irmscher. 

Ovaj tuner nudi bogatu ponudu za Opelove modele, a sada i za novu Corsu. Vizualna šminka uključuje nove odbojnike, mesnatije pragove i opciju isporuke poklopca motora i finiša krova u kontrastnoj crnoj boji s crvenim detaljima. 

Nudi se i veći stražnji spojler, kao i niz modela naplataka promjera 18 inča. Glavni favorit su Turbo Star kotači s priloženih rendera, dostupni u nekoliko boja. A na sve dodajte i opciju spuštanja vozila ugradnjom sportskog ovjesa, i to za 30 mm. 

Konačno, tu je i rad na pogonu. Čuda nisu moguća jer Opel nudi 1.2 turbo benzinca sa 136 KS. Ponuda tunera ide s plusom od najviše 20 KS. Nije puno, ali dobro će doći. Cijene zasad nisu objavljene, ali iz Irmschera poručuju da ponuda paketa kreće već od 750 eura. 

 

Den neuen Opel Corsa gibt's ab sofort im kompletten Irmscher Look! Der Irmscher Corsa fährt 👉🏼 auf 18 Zoll "Turbo Star"...

Objavljuje IrmscherPetak, 2. veljače 2024.