Popularni YouTuber uhićen nakon što je objavio video divljanja u BMW-u

Screenshot: Youtube

LJUDSKA glupost nema granica, a ovaj slučaj to potvrđuje.

Popularni britanski Youtuber je sa svojim istomišljenicima odlučio posjetiti Španjolsku i dobro se provesti. Na put su krenuli u staroj BMW-ovoj seriji 3 (E46), koju su platili tek nekoliko tisuća kuna. Ipak, legendarni BMW ih je doveo do cilja, a oni su mu se odlučili zahvaliti na najgori mogući način. 

BMW-om su divljali po makadamu, driftali livadom i skakali preko brojnih neravnina. Ni to im nije bilo dovoljno, pa su iz obijesti krenuli trgati dijelove s automobila, da bi konačno automobil gurnuli u korito rijeke i tamo ga ostavili. Na sreću, bili su dovoljno glupi da snime svoj pohod i ponosno ga objave na YouTubeu. 

Time je policiji olakšana potraga za prijestupnicima. Nakon što su izvukli olupinu automobila, uhitili su i 27-godišnjeg Ryana Taylora. Protiv njega je podignuto nekoliko optužnica, među kojima i one za narušavanje sigurnosti na cesti te kršenje regulative vezane za očuvanje okoliša. Također, utvrđeno je krivotvorenje određenih dokumenata. Registarske pločice s BMW-a pronašli su na dva druga automobila koja je koristio Taylor. 

Taylor je u međuvremenu objavio nekoliko novih postova, dok je o svojim prijestupima i postupanju policije progovorio nedavno kad je podijelio vijest o uhićenju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.