Prelijepi Aston Martin s potpisom Zagata nosi i astronomsku cijenu

 Foto: Aston Martin

PRELIJEPI Aston Martin Vanquish Zagato Volante bit će proizveden u svega 99 primjeraka, a svaki će imati startnu cijenu od čak 850.000 USD. 
 
I to nije sve. Svi zainteresirani moraju položiti depozit u iznosu od čak 150.000 USD, a rok je vrlo kratak. Naime, narudžbe se primaju samo do 10. listopada, dakle svega par dana. Prve isporuke se očekuju kroz godinu dana. Ne sumnjamo da će u Astonu pronaći 99 kupaca spremnih da izdvoje toliki novac za ovaj prelijepi dizajnerski primjerak. Svi ostali mogu po cijenu depozita kupiti sasvim pristojan Aston Martin, ali sa V8 motorom. 
 
 
Povijesni slijed legendarnih kabrioleta iz Gaydona se nastavlja, a najnoviji primjer donosi presliku ranije lansiranog coupea. Naravno, osim platnenog krova vrijedi spomenuti brojne unikatne detalje, a posebno upečatljiv je stražnji kraj sa LED svjetlima koja oblikom uvelike podsjećaju na supersportski Vulcan.
 
Ispod poklopca je i dalje 5.9 V12 atmosferski dragulj, koji uskoro izlazi iz ponude. Snaga mu je podignuta na 601 KS, a 96 km/h postiže za samo 3,7 sekundi. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.