Prvi "dostavni Audi" viđen na hrvatskim cestama

NETKO je ostvario san brojnih privatnika koji u svojem poslu teže Volkswagenovom dostavnom vozilu, a sanjaju Audi. 

Pogledate li vozni park ispred bilo koje gostionice ili zalogajnice u vrijeme gableca, najčešće ćete vidjeti dostavna vozila njemačkih ili francuskih proizvođača, a društvo im nerijetko pravi i poneki Audi, dakako A6. Stvari su jasne, a hijerarhija se zna, što potvrđuju i prodajni rezultati s hrvatskog tržišta. 

Najkraće rečeno, Volkswagenov Caddy je itekako tražena roba, čak i nakon što je u zadnjem izdanju sukladno tržišnim trendovima otišao u nebo. Jedini premium koji se na tržištu koleba oko ulaska u top 10 najprodavanijih marki. Pridodamo li svemu veliku popularnost Audija na tržištu rabljenih vozila i stavimo u odnos s ekonomskim pokazateljima zemlje, jasno je da mnogi idu i preko svojih mogućnosti. 

🇭🇷 GASI SVE I ODI LEĆ: U Zagrebu snimljen križanac Audija RS3 i VW Caddyja! 😮

Objavljuje Uživo s hrvatskih prometnicaSubota, 27. svibnja 2023.

Jedan vlasnik Caddyja je ipak uspio pomiriti dvije suprotnosti. On je odličnoj osnovi u obliku VW Caddya podario itekako zanimljivu preinaku. Automobil je spušten, dobio je atraktivne alu naplatke i trendovsku nijansu sive boje. 

I dok bi većina tu stala, ovaj je vlasnik napravio još jedan drastičan korak. Kao što pokazuje fotografija objavljena na CarSpottingCroatia, Caddy je dobio prednji kraj Audija. Kad se sve zbroji, dobiven je mišung VW Caddyja i Audija RS3, a konačni epilog i nije tako loš. Uostalom, ako ste se ikad pitali kako bi mogao izgledati dostavni Audi, sada imate priliku vidjeti.