Otvoren najveći Motrio servis u Hrvatskoj

 Foto: Renault Hrvatska

OTVOREN je osmi po redu u Hrvatskoj Motrio servis pod nazivom Auto kuća Cindrić. 
 
To je prvi Motrio servis u Zagrebu, s adresom u Savskoj Opatovini 42 na zagrebačkom Jankomiru. AK Cindrić na Jankomiru najveći je Motrio servis u Hrvatskoj, opremljen brojnim specijalnim alatima za popravak nekoliko marki vozila, dok su zaposlenici osposobljeni ne samo za brze popravke nego i za velike servisne zahvate, uključujući i popravke karoserije.
 
 
Renault je 1998. godine lansirao marku rezervnih dijelova pod imenom Motrio. Motrio je marka rezervnih dijelova za sve marke vozila starijih od tri godine i predstavlja alternativnu ponudu originalnim rezervnim dijelovima od kojih je redovito jeftinija najmanje 20%.
 
Logistika i opskrba Motrio dijelova istovjetna je opskrbi Renaultovih rezervnih dijelova, a proizvodi koji se nude unutar marke Motrio su svi rezervni dijelovi potrebni za brze radove (žarulje, metlice brisača, akumulatori, ulja, kočione pločice, diskovi, svi filtri, svjećice itd.), te dijelovi u segmentu klasične mehanike (ispušni sustavi, amortizeri, ležajevi, remeni itd.). Asortiman obuhvaća 12 marki vozila sa 154 modela što predstavlja 90% voznog parka u Europi.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.