Rimac predstavio posebno rođendansko izdanje Nevere, poznata cijena

Foto: Rimac Automobili

Predstavljen je prvi primjerak iz serije od devet Rimac Nevera automobila, koji pripadaju limitiranom rođendanskom izdanju. 

Kako bi obilježili 15. godišnjicu kompanije, Rimac planira proizvesti devet automobila iz ove limitirane serije, a prvi koji su pokazali iz kompanije mat je bakrene boje.

Celebrating 15 years of Rimac! From a garage startup to a global phenomenon, we've defied the odds and pushed the...

Posted by Rimac Automobili on Tuesday, July 9, 2024

"Od startupa iz garaže do globalnog fenomena"

"Slavimo 15 godina Rimca! Od startupa iz garaže do globalnog fenomena, prkosili smo izgledima i pomicali granice. Danas predstavljamo naše limitirano izdanje automobila povodom 15. godišnjice, kao počast našem buntovnom putu", stoji u objavi Rimac Automobila.

Prvi automobil je izrađen u mat bakrenoj boji, koja se često koristi za električne kablove. Svi automobili iz serije imat će ekskluzivne dvobojne aluminijske felge, a unutrašnjost će sadržavati posebne detalje koji izdvajaju ovu seriju od ostalih modela, navode iz Rimac Automobila. 

"Kupci mogu birati između smione crne ili besprijekorne bijele boje za kabinu, sa sjedalima obloženim kontrastnom bakrenom kožom i utisnutim brojem 15", navodi se u objavi koja završava porukom: "Ovo je za 15 godina ustanka i inovacije."

Cijena je 2.35 milijuna eura

Cijena ovih automobila iznosi 2.35 milijuna eura, a uključuje i prtljagu usklađenu s unutrašnjosti vozila. Prvi automobil iz ove serije bit će prikazan na festivalu brzine Goodwood, gdje je Rimac Nevera postavila rekord za serijske automobile 2023. godine, završivši stazu za 49.32 sekunde.

Što se prodaje tiče, nije poznato koliko je točno Nevera prodano. Iz objava o Neveri može se iščitati da se broj prodanih Nevera povećao s "oko 50" u 2022. godini na "više od 50" u 2024. godini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.