Samo nam je to trebalo: Bentleyev set za piknik upotpunjen organskim jelovnikom

 Foto: Bentley

U BENTLEYU ne staju s lansiranjem skupih igračaka za imućne s predimenzioniranom dokolicom. 
 
Predstavivši Bentaygu, svoj prvi SUV model, stvorili su plodno tlo za lansiranje bezbroj dodataka na račun avanture u prirodi. Jer upravo u prirodi trebate nešto posebno, prvoklasno i nadasve skupo. A takav je piknik set razvijen u suradnji sa Linleyem.
 
S cijenom od oko 25.000 EUR spada u red najskupljih koje je nečiji prtljažnik ikada vidio. Stoga ne čudi što je za taj set koncipiran u tri "magične" kutije osmišljen odgovarajući sustav pričvršćenja, ali i rasklapanja. 
 
Iako bi na ovom skupocjenom posuđu jelovnik sa krvavicama i zeljem uz čašu dobrog gemišta izgledao jednako uzvišeno, u Bentleyu su se za koncipiranje jelovnika obratili farmi organske hrane Daylesford. Ona je složila potpuno izbalansirano jelo za osjetljive probavne sustave korisnika ovakvih automobila. 
 
Meni uključuje izrezbarenu bundevu punjenu nadjevom od kelja, jabuka, hrskave slanine i sjemenki, te dressing od meda i senfa; salatu sa heljdom; šumske gljive, tartufe i arancine punjene gruyere sirom, prženu tikvu i tortice od luka u balsamicu; crvenu kuri bundevu; kolač od čilija i slanutka; macaroone od maline s kremom od maslaca, šnite čokoladnih pralina i kolač od limuna i maline.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.