Sat s jedinstvenim Abarthovim urlikom

Foto: Abarth

SATOVI i automobili oduvijek su išli ruku pod ruku pa ne čudi da takvu suradnju imaju brojne, posebice sportske marke. Već desetu godinu zaredom, Abarth i Breil su se udružili i predstavili svoj najnoviji automatski sat: Breil Abarth 500e. Proizvedeno u samo 999 komada, ovo ekskluzivno ograničeno izdanje je posveta prvom električnom modelu tvrtke Abarth, ističući njegov poznati sportski duh i dizajn.

Sat inspiriran modelom Abarth 500e slavi najprepoznatljivije značajke potpuno električnog Abarth hot hatch modela. Vješto spaja tehnologiju, stil i performanse, baš kao i automobil.

Mehanizam od Seika

Ističu se skeletonizirani brojčanik sa završnom obradom od titana koji odaje počast dizajnu aluminijskih kotača Abarth i pruža uvid u mehanizam unutar sata, a to je Seiko NH70 automatik. Sat je također ukrašen detaljima u uzbudljivoj Acid green boji. Izgled prednjih svjetala automobila prepoznatljiv je u kućištu od titana.

Opremljen IP narukvicom od titana, novi Breil Watch Abarth 500e ima jedan jedinstven detalj: Abarthov nepogrešivi urlik. Naime, nakon što se skenira QR kod na kopči čuje se zvuk koji daje Abarthov Sound Generator, čime se mala "džepna raketa" izdvaja od vozila u svom segmentu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.