Tinejdžeri se zabavljali u Lamborghiniju. Auto je uništen

Foto: West Vancouver PD

ZABAVA nije dugo trajala, a završila je samo uz materijalne posljedice i nekoliko modrica. Zasad.

Policija Vancouvera objavila je da je potkraj ožujka u večernjim satima stigla na mjesto prometne nesreće, u kojoj je sudjelovao jedan automobil. U pitanju je Lamborghini Huracan, koji je nakon slijetanja s ceste totalno uništen i napušten. 

Vozio ga je 13-godišnjak

Naknadnom potragom i suradnjom s vlasnikom automobila pronađeni su sudionici prometne nesreće. Utvrđeno je da su u vozilu u vrijeme nesreće bili 13-godišnjak za upravljačem i njegov prijatelj na mjestu suvozača. 

"Mladić i prijatelj odlučili su se provozati, ali nisu mogli kontrolirati automobil po mraku i kiši. Iako je načinjena značajna materijalna šteta, zahvalni smo što nitko nije ozlijeđen u sudaru", rekao je narednik Chris Bigland.

Nezaboravna avantura

Naknadno je utvrđeno da 13-godišnjak nije htio ukrasti automobil, već samo impresionirati svog prijatelja. U tome je definitivno uspio priskrbivši im nezaboravnu avanturu koja je srećom završila bez teških posljedica. Maloljetnik će biti suočen s nizom optužbi, uključujući vožnju neprilagođenom brzinom, neopreznu vožnju, vožnju bez vozačke dozvole i bijeg s mjesta nesreće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.