Tjelohranitelj razbio Ronaldov Bugatti

JEDAN od Ronaldovih tjelohranitelja je imao težak dan koji će poželjeti što prije zaboraviti. 

Ronaldo se trenutno odmara sa svojom obitelji na Mallorci gdje je stigao s cjelokupnom ekipom pomagača i tjelohranitelja. Putujući u konvoju, u drugom autu došlo je do nesreće kad je jedan od tjelohranitelja izgubio kontrolu nad vozilom. 

Da stvar bude gora, u pitanju je bio Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Za upravljačem je navodno bio jedan od tjelohranitelja koji je u zavoj ušao s malo previše gasa, izgubio kontrolu nad vozilom i završio u zidu. U nesreći nitko nije stradao, a pričinjena je materijalna šteta. Najviše je stradala suvozačeva strana automobila.

Kako doznaje Daily Mail, tjelohranitelj je nastavio put u konvoju, a drugi član osoblja ostavljen je s Bugattijem da pričeka policiju i osigura odvoz automobila. Automobil je na koncu prekriven plavom ceradom i otegljen s mjesta nesreće.

Još uvijek nije poznato tko je točno vozio automobil, ali se pretpostavlja kako se radi o nekom od braće Ramalheiro. Sergio i Jorge su služili u specijalnim jedinicama u Afganistanu, a nakon povratka su se zaposlili kao osobni tjelohranitelji 37-godišnjeg nogometaša. 

 

Podsjetimo, Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse je roadster verzija na osnovi Super Sporta, a pokreće ju osnaženi W16 motor sa 1.200 KS. Bio je upamćen kao najbrži i najjači roadster na svijetu.

Ronaldo je poznat po svojoj bogatoj kolekciji automobila u kojoj Bugattijevi automobili imaju posebno mjesto. Svojedobno se spominjalo kako je upravo Ronaldo kupac Bugattija La Voiture Noire, svojedobno najskupljeg novog automobila na svijetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.