Svemirska Toyota C-HR u prodaji!

 Foto: Toyota

NAJATRAKTIVNIJI Toyotin novitet u posljednjih nekoliko godina stigao je na hrvatsko tržište. 
 
Naravno, u pitanju je dugo iščekivani C-HR (ili dulje Coupe High-Rider), atraktivni crossover koji predstavlja potpuno novi dizajnerski pravac kompanije posebno kada su u pitanju crossoveri. Duljinom od 4.360 mm, širinom od 1.795 mm i visinom od 1.555 mm i međuosovinskim razmakom od 2.640 mm, C-HR je u potpunosti identičan konceptu koji je predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2014, a koji su publika i kritika odlično dobro prihvatila.
 
 
Osim atraktivnog coupeovskog dizajna Toyota kupce želi privući i atraktvnim interijerom. Moderan dizajn prati bogata oprema, ali i brojen mogućnosti individualizacije.
 
Premium štih garantiraju prvoklasne opcije poput JBL audio sustava koji obuhvaća 8-kanalno stereo pojačalo od 576 W s devet zvučnika.
 
 
U ponudi motora dominantno mjesto zauzima hibridna izvedba. Kao i na Priusu razvija 122 KS u sinergiji, a diči se odličnom štedljivosti u gradskim uvjetima. C-HR se nudi i sa novim 1.2 turbo benzincem od 116 KS, dostupnim i sa CVT mjenjačem. 
 
Početna cijena za C-HR je 163.900 kn za benzinsku izvedbu, odnosno 194.900 kn za hibrid. Ukoliko pak preferirate AWD pogon znajte da je tu start na 219.900 kn.
 
>> Cjelokupan cjenik sa opremom možete naći ovdje.

>> Katalog modela dostupan je ovdje
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.