VIDEO BMW-om pokušao driftati pa pomeo publiku i polomio im noge

Screenshot: TikTok

VOZAČ BMW-a je svojim neodgovornim ponašanjem upropastio okupljanje automobilskih entuzijasta. 

Video objavljen na TikToku prikazuje vozača BMW-a serije 5 koji pokušava driftati na javnoj prometnici. Ubrzo gubi kontrolu i nekontrolirano skreće udesno, gdje udara u semafor, a pritom i kosi nekoliko gledatelja. 

Nemili događaj zbio se prošle nedjelje ispred Britanskog muzeja automobila u Gaydonu, gdje se održavao Tucked, okupljanje ljubitelja automobila. Sve je upropastio vozač BMW-a, a opis uz video jasno pokazuje o čemu se radi. 

"Idiot ne može kontrolirati svoj auto i pokvario je raspoloženje na Tuckedu", piše uz video.

 

@blueridgeracer idiot cant control his car and ruined the mood at tucked #tucked #tuckedatthemuseum #tuckedcrash #bmwcrash #certidriver ♬ original sound - Blue Ridge Racer

Na društvenim mrežama oglasio se i muzej najavivši istragu: "Svjesni smo incidenta koji se danas dogodio na susretu. Pitanje sigurnosti na cestama shvaćamo vrlo ozbiljno i iako u ovom trenutku nećemo dalje komentirati, istražit ćemo i djelovati u skladu s tim."

Iz policije zasad ne izvještavaju o ozlijeđenima, ali su potvrdili da je vozač koji je pješice pobjegao nakon nesreće pod istragom i da je BMW zaplijenjen.