VIDEO BMW-om pomeo sve pred sobom, policajac prošao bez ozljede

MALO je reći da je policajac imao sreće. 

Kad kažemo da je posao policajca izuzetno opasan, nismo rekli ništa novo, ali ako pogledate ovu snimku, stvari će vam postati jasnije. Upravo je nevjerojatno da je policajac iz ove nesreće izašao bez ozbiljnih ozljeda spasivši glavu brzom reakcijom, ali i pukom srećom. 

Video nadzorne kamere iz policijskog vozila prikazuje standardni policijski posao rutinske kontrole automobila na autocesti u Fairfaxu, u Virginiji. Policajac razgovara s vozačem BMW-a serije 7 stojeći na strani suvozača i ne sluteći da će koju sekundu kasnije prema njemu nekontrolirano klizati BMW M3. Sportski BMW je u zavoj ušao neprilagođenom brzinom, što je rezultiralo gubitkom kontrole i snažnim proklizavanjem u suprotnu traku. Iako je mimoišao još jedan BMW, M3 je bokom udario u 7-icu, mimoišao policajca i zaustavio se s druge strane. 

Sreća u nesreći je da je policajac tijekom razgovora s vozačem serije 7 vjerojatno čuo škripu guma i digao pogled te uočio M3, koji mu se približavao velikom brzinom. Neki procjenjuju da se kretao brzinom od gotovo 200 km/h. Sve što je policajac mogao napraviti je otrčati unazad i pokušati izbjeći nalet vozila. I u tome je uspio uz tek manje ogrebotine. 

 

Vozač serije 7 završio je s lakšim ozljedama, a manje ozljede pretrpjeli su i ostali sudionici u nesreći, 17-godišnji vozač BMW-a M3 i putnici u automobilu.  

"Laknulo nam je da ova nesreća nije rezultirala tragedijom. Ovo je važan podsjetnik da se život može promijeniti u trenu. Odgovornost vozača je da vozi sigurno i stigne sigurno", poručuju iz lokalne policije. A kako se ovo ne bi ponovilo, 17-godišnjak je dobio prijavu za nesmotrenu vožnju.