VIDEO Luksuzni BMW se zabio u parkirani bicikl. Ovo je rezultat

Screenshot: TikTok/abbienicolekerr

VOZAČ skupocjenog BMW-a je doslovno pomeo parkiralište za bicikle, ali i ostavio prolaznike u čudu svojom pojavom. 

Sve će vam biti jasno kad pogledate video. No, prije ćemo samo naglasiti kako u ovoj nesreći pukom srećom nema stradalih, što je pravo čudo jer se ista dogodila u prometnoj londonskoj ulici. Nema traga ni vozaču koji je netragom nestao odmah nakon što je slupao skupocjeni BMW. 

Vjerovali ili ne, u pitanju je M4 Competition, jedan od najbržih automobila u BMW-ovoj ponudi. Prekrasan zeleni primjerak osim oštećenja prednjeg kraja te lima oko suvozačevih vrata iznenađuje činjenicom da doslovno levitira na jednom kotaču koji je završio otprilike u središnjoj osi automobila. 

 

@abbienicolekerr All i want to know is HOW did the wheel end up under the car like that 😂 #uk #dalston #hackney #crash #bmw ♬ original sound - mlazonby

Nikome nije jasno kako je stražnji kotač završio relativno daleko od svoje nominalne pozicije. Udarac je zasigurno bio silovit, čemu svjedoči i odlomljen dio kočničkog sustava. 

BMW M4 Competition pokreće 3.0 Twinturbo redni šestcilindraš s 530 KS i 650 Nm. 100 km/h postiže za 3.5 sekundi, a maksimalna brzina limitirana je na 250 km/h. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.