VIDEO Jurnjava skupocjenog Ferrarija i Seata završila nesrećom

VOZAČI skupocjenih brzih automobila bar jednom dožive da ih izaziva netko u daleko jeftinijem automobilu. 

Uličnih trkača je mnogo, a većina njih sanja da skine skalp jednom Porscheu, Ferrariju ili Bugattiju. Vozač takvog supersportskog automobila će pristati na jurnjavu i pritom se dovesti u veliku opasnost koja može završiti fatalno. 

Sudeći po snimkama i dostupnim informacijama, nešto slično se dogodilo na autocesti u Izraelu. Nadzorna kamera iz automobila snimila je Ferrari 812 u brišućem letu i odmah potom Seat Leon Cupru koji ga prati u stopu. 

Oni voze ekstremnom brzinom, a potom kreću mijenjati vozne trake kako bi izbjegli "prepreke“ u vidu kamiona, ali i ostalih sporijih sudionika. Iako se točno ne vidi sami sudar, očito je da je došlo do kontakta Seata i stražnjeg kraja Ferrarija. Autor snimke navodi da su oba vozila udarila i u kamion koji su pretjecala. Seat se pritom odbio u Ferrari i potom nastavio sve do zaštitne barijere.

Seat je doživio totalku s doslovno dekapitiranim motorom, ali je dobra vijest da je kabina ostala čitava. Ferrari je pretrpio značajna oštećenja stražnjeg kraja, ali i ispušnog sustava te nešto manje prednjeg kraja. Sudeći po gestikulaciji Ferrarijevog vozača, sasvim je jasno da je svjestan kako će ga popravak stajati više od novog Seata. 

Prema pisanju izraelskih medija, u nesreći su lakše ozlijeđene tri osobe, koje su odbile medicinsku pomoć na licu mjesta, kao i identifikaciju službama hitne pomoći. 

>> Snimke automobila nakon prometne nesreće možete vidjeti ovdje.