VIDEO Kakav majstor: Najsporijim sudarom ikada napravio više od 20.000 eura štete

GOTOVO nevjerojatno izgleda scena s ulica Monte Carla: nepoznati je vozač, ili možda vozačica, pokušao vožnjom unazad parkirati svoj Bugatti Veyron vrijedan gotovo 2 milijuna eura. Iako su ga tijekom toga usmjeravala čak tri čovjeka, očigledno vrlo loš vozač uspio se nasloniti na već parkirani Lamborghini Aventador i ogrebati mu stražnji desni naplatak, a pritom oštetiti i vlastiti automobil.

Iako šteta izgleda mala, vjerujte da nije. Naime, nakon što ga dovrše u francuskim pogonima, svaki se Bugatti Veyron na lakiranje šalje u Njemačku, a kompletni proces lakiranja može trajati do mjesec dana. Cijena lakiranja je oko 15 tisuća eura.

S druge strane, ništa nije jeftiniji ni naplatak Lamborghinija. Zavisno o dizajnu i veličini on može koštati između 10 i 15 tisuća eura. 

Naravno da će u ovom slučaju najviše izgubiti osiguravatelji, jer sigurno je da su oba automobila dobro osigurana. Također, zaključak je da iako netko možda ima dovoljno novca za kupiti skupi automobil, nema tog novca koji može kupiti vozačku vještinu. 

@alberam17 A quien le va a salir más caro arreglar el coche 😂🚗🔝🔥 #bugatti #lamborghini #coches ♬ Oh No - Kreepa