VIDEO Kako je idiot u BMW-u uništio snove jednom vozaču

Screenshot: Instagram

TAMAN kad je ostvario svoju dugogodišnju želju i kupio željeni auto snova, u život mu je ušao jedan nepromišljeni vozač BMW-a.

Brza vožnja i javna prometnica ne idu skupa. U suprotnom je vrlo velika vjerojatnost da će nešto krenuti po zlu, a nerijetko sve ne završi samo na materijalnoj šteti. U ovom slučaju, koji zorno pokazuje koliko je malo potrebno da se nađete na krivom mjestu u krivo vrijeme, deblji kraj izvukao je lim, odnosno automobili. 

Video prikazuje snimku iz Mazdinog roadstera, koji je za vlasnika očito bio auto snova. "Ovaj auto je bio moj san. Kupio sam ga u stvarno teškom razdoblju u mom životu i ovaj mi je automobil pomagao svake minute“, napisao je u objavi vlasnik Mazde.

 

U objavi je video koji prikazuje njegovu vožnju u Mazdi sve do jednog zavoja, gdje mu je iz suprotnog smjera doslovno doletio BMW. Vozač starog E36 coupea je očito pretjerao, izgubio kontrolu i presjekao dvostruku punu liniju u zavoju. Vozač BMW-a se pokušao izmaknuti, ali mu nije uspjelo - zabio se u Mazdu. Zbog neoprezne vožnje epilog su dva ozbiljno oštećena automobila. 

Dobra je vijest da u nesreći nitko nije zadobio teže ozljede, kao i da će se Mazda vjerojatno moći popraviti. BMW s naljepnicom “Kareless” više ne bi trebao na cestu, kao ni njegov vozač koji je privatizirao javnu prometnicu.  

Vozač Mazde pritom nije htio otkriti identitet vozača i suvozača u BMW-u te poziva sve pratitelje da to ne pokušavaju, kao i da ne uzimaju pravdu u svoje ruke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.