VIDEO Nije montaža, ovo je najširi automobil na svijetu

AUTOMOBIL izgleda kao da je nastao u Photoshopu. 

Volkswagen u Kini prodaje Lamando L, sportskiju izvedbu tamošnje Jette, kao što je Arteon atraktivnije izdanje Passata. Lamando se promovira kao vrlo komforno obiteljsko vozilo, ali korisnik TikToka @justinbuildcars misli da to nije dovoljno. 

 

@justinbuildcars It’s not a photoshopped car. But it messed up my brain. #fypシ #volkswagen #carsoftiktok #cartok #CapCut ♬ original sound - Justinbuildcars

Stoga se odlučio na preradu kako bi dobio svojevrsno XL izdanje. Ustvari, radi se o povećanju na 5XL, što mu je sada i službeno ime. I da, ovaj automobil doista postoji, a to potvrđuju i brojne snimke, uključujući i onu u kojoj korisnik stoji u prostoru motora. 

Automobil je proširen na jednom boku, ali je zadržana simetričnost. Jedino otvoreno pitanje je kako je koncipiran pogon. Sudeći po brzini kojom se kreće, to poglavlje nije u potpunosti apsolvirano.

 

@justinbuildcars Can I call this the real “widebody”? #fypシ #widebody #volkswagen #carsoftiktok #cartok #CapCut ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Zanimljivo je da je automobil rastao isključivo u širinu, i to gotovo dvostruko. Sa startnih 1831 m širina automobila je narasla na nepuna tri metra. Pogled u kabinu otkriva dodatna sjedala sprijeda i straga, pa je sad kapacitet kabine osam osoba. Vlasnik tvrdi da bez ikakvih problema u kabinu stane i deset osoba. 

 

@justinbuildcars How abt ppl can a XXXXXL car take? #CapCut #fypシ #widebody #jdm #volkswagen #carsoftiktok #cartok ♬ Sunrise - Official Sound Studio

Pojam widebody ovdje doista poprima novi smisao. Kako god, mora se priznati da je modifikacija izvedena vrlo kvalitetno. Čovjek bi pomislio kako je Lamando 5XL stigao direktno iz tvornice.