VIDEO Koji je vaš izbor: Honda Civic Type-R ili Ford Focus RS

Screenshot: YouTube

PITANJE je to koje će zapaliti svakog auto fanatika, ali i tema o kojoj je svaki obožavatelj ovakvih automobila već odavno formirao mišljenje. 
 
Nema sumnje, radi se o vrhunskim automobilima, koji performansima mogu konkurirati i trostruko skupljim sportašima od sebe. S debelo preko 300 KS, pogonom na sve kotače i vrhunskom pratećom mehanikom, najradikalniji Focus doslovno je nezaustavljiv. Civic pak svoju brutalnost ne skriva, izgleda krajnje agresivno, a na stazi je pokazao što sve može prednji pogon. 
 
No, ako ste se pitali što ovi automobili mogu svojim vlasnicima ponuditi u realnim uvjetima, u obavljanju svakodnevnih zadataka, poredak prioriteta lagano se mijenja. Jer primjerice, kod Chirona prosječan vlasnik ima više od 40 automobila, pa i bar jedan privatni mlažnjak. U slučaju sportskih kompakata, radi se o vlasnicima koji pored dotičnog, najčešće i nemaju drugi automobil. 
 
Upravo zato, donosimo video u kojem se autor bar malo pokušao spustiti na zemlju. I dok je dizajn, posebno eksterijera, ipak stvar osobnog ukusa, osjećaj u vožnji i brzina kojom se automobil transformira u zvijer koja će vam izmamiti osmijeh na lice mogli bi biti bitni, zar ne?
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.