VIDEO Manny Khoshbin posjetio Rimca i saznao kad dolazi novi Bugattijev model

Screenshot: YouTube

MANNY Khoshbin već se nakon prvog ubrzanja zaljubio u Neveru, ali to ne znači da je potisnuo ljubav prema Bugattiju. Naprotiv.

Manny Khoshbin vratio se još jednom do Nevere. Ovaj puta posjetio je Monterey Car Week i obišao izložbeni prostor Rimac Automobila. Dočekao ga je direktor prodaje Krešo Ćorić, pa je još jednom iskoristio priliku da ga "ukori" zbog brze i agresivne vožnje javnim prometnicama, koje mu je ranije priuštio. 

>>  VIDEO Bogati kolekcionar provozao se Neverom i preznojio od straha

Ubrzo je stigao i Mate u ležernijem izdanju sa šeširom. Manny mu je odmah rekao što misli o tom modnom detalju, a potom se još jednom požalio na to kako ga je njegov direktor prodaje provozao u Neveri.  

U kratkom razgovoru Mannyja je najviše zanimalo kakav je plan za Bugatti i što Rimac smjera sada kad ima moć odluke. Mate je tu bio konkretan i otkrio da već rade na novom modelu: "Relativno brzo ćemo informirati klijente o novom modelu, u manje od godinu dana. Ali imat ćemo ga kroz tri godine, jer krećemo od nule u razvoj."

Mate je također otkrio da se već radi na razvoju novog Bugattijevog modela, i to oko godinu dana. Lako je povjerovati da se tu radi o električnom modelu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.